Karácsony credo
Hiszem, hogy adatik még nékünk béke,
S a karácsonyi reggel csöndje naponta átölel.
Hiszem, hogy adatik még nékünk fény,
S nem szitál lelkünkre több homályt a január.
Hiszem, hogy adatik még nékünk remény,
S visszatérhet szívünkbe az ártatlanság kora.
Hiszem, hogy adatik még nékünk hit,
S mustármagnyi erejétől rendülnek a hegyek.
Hiszem, hogy adatik még nékünk szeretet,
S Békéd reményteli fénye ragyogja be életünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-13 15:35:53
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-13 15:35:53