Szívatás
Még nem cigiztem akkor, hát folyamatosan
cukkoltak a lányok. Szünetekben nem tudtam
elmenni pisilni akkora füst volt a klotyókban,
ezért én mindig kimentem az órákról, na volt,
hogy titokban akkor is ott bagóztak, a ruhám
szörnyen büdös lett a füsttől, kész kálváriás
menet volt elmagyarázni anyámnak esténként,
hogy én nem, de az osztálytársak folyamatosan,
és elkerülhetetlen, hogy a szag ne akadjon fenn
a ruhámban. Aztán jött egy fogadás, amit meg
akartam nyerni, talán csak párszáz forintról szólt,
nem az anyagiak dolgoztak bennem akkor, ennek
köszönhetem az első komoly slukkom. Az első
magamnak vásárolt cigarettát a befolyt összegnek
és mintha azóta is folyamatosan adóznék annak a
csikkekkel teli illemhelynek, szörnyű érzés napi
közel hatszáz forintot lehúzni a vécén és közben
nyögni, milyen szegény vagyok. Bár ott lehetnék
újra köztük és velük nevethetnék a gyávaságomon!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-05 08:42:21
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-05 08:42:21