az oroszlán álma
csendes éj, borzalmas éj.
sokkal bátrabbnak kéne lennem,
ha már szabadba zártak.
harapásokkal álmodom,
eltűnök az embermagas fűben.
rossz idő ez a végtelenre.
megvakulok a naptól. végre
mindent látok, amit eddig eltakart
árnyékom. szemem kék, üres.
a horizonton elmosódnak
közeledő alakok. barátok, vadállatok,
mint én. felszáll a forró pára.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-26 21:54:05
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-26 21:54:05