Duplacsavar II. (átköltések)
Balassi Bálint kafosan
Mikoron kedvesére vágyakozon
(ad notam: Réce, ruca, derce…)
Abajgó szívemben, parázsló szememben
Nevednek vésztűz árja
Te pennácskád oltott agg lelkembe foltot
Ónsúlyú búm kénjára.
Nem én már önmagam, kereslek lankad(a)t(l)an
Igaz fi(ckó) módjára.
(A mindenit! Kész ez a vers is.)
igaz fi=eredeti vált.:kúrafi
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-26 08:38:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-26 08:59:49