Vajon púpos volt-e Kálmán a Könyves
Vagy csalt már akkor is a Krónika
Akár így akár úgy okos volt
Győzött itt s amott Barát lett Szicília
Eltörölte a halálbüntetést
A kínzásoknak is véget vetett
Ő mondta azt is boszorkányok pedig
(Én csak gondolom mik) nincsenek