Dobognak a paták lent a mélyben
Körül vettek engem a halál fájdalmai
Gyülevész had kelt útra lent a sötétben
A pokol fájdalmai megkörnyeztek engem
Régen árva már a belül zokogó gyermek
Uram, Istenem, Hozzád menekülök
Némán suttogja: apám, szerettelek!
Ments meg minden üldözőmtől és szabadíts meg!