Égvarró
az írógépben cigarettaként izzik és hamvad el a papír
a városban egy nő varrógépet szült amely tollakat tűz a madarakra
a madarakat pedig fel az égre
hogy az eget végül a szerelmesek lelkéhez varrja örökre
öngyilkosságot követnek el szavaid ahogy sorra ugranak ki a szádon
jelmezek húznak végig az utcán egy meztelen férfit
a lándzsahegyen pedig sakkbábuk táncolnak
a bolti kirakatban egy koporsó ketyeg
közismert hogy a villamoson rendezett temetésekre jegyet kell váltani
meghalni egy buszon pedig csak bérlettel lehetséges
lestoppolod hát az óra nagy mutatóját és kéred hogy hajtson mint az őrült
mert egy kismutató üldöz születésed óta
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-17 16:54:16
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-17 16:54:16