Gergály Norbert
Nap mint nap...
Gyöngyöző autósor két panelszakadék között,
Gyufasercenés a gáztűzhely mellett,
Hideg huzat a libabőrön,
Fogkrém foltos tükörkép,
Be nem tartott hazugság,
Csendes léptek,halovány fény,
Első, párás sóhaj,
Kényelmetlen régi kabát,
Az ígéret alternatívája,
Zsibbadó lábak, várakozás,
Korai izgalom,
Másoktól elvett szavak,
Hirtelen meleg, zsivaj,
Izzadt kézfogások,
Lexikális felesleg,
Két emelettel a város felett,
Nosztalgia,
A jelen kiábrándultsága,
Torz jövőkép,
Egy nagy kő egyenesen a szívről,
Felesleges elhatározások,
Tányértöredék a parkettán,
A semmittevés illúziója,
Családi (görbetü)kör,
Szándék,
Köröm alatti szálka,
Melegedő kézfejek,
Sovány vigasz,
Letisztult pillanatok,
Képkivágás a fényképalbumba,
Lassú pupillareflex,
Olcsó,szöszös póló,
Évadzáró epizód,
Fehér plafon,
Önbizalomhiány
Ceruza és papír,
Utolsó szál cigaretta,
Befejezetlen novelláskötet,
Utolsókat bólogató fej,
Lecsukódó szemhéj,
Gyöngyöző autósor két panelszakadék között.
Nap mint nap…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-12 20:00:07 Utolsó módosítás ideje: 2012-02-12 20:00:07
|
|
|