Üzenet
Üzenem a kivágott törzseknek,
megcsonkolt vén lomb-hullatta fáknak,
a föld nem felejt, -mint a lőtt sebnek-
őrzi nyomait minden holt ágnak.
Üzenem az otthont elvesztőknek,
kik fészket a lombok ölén raktak
s áldoztak a megsarcolt jövőnek,
lesz hangjuk a dalos madaraknak.
Üzenem a gyilkos fanyüvőknek,
ültessenek sírra fát, virágot
-míg a fejszék visszafelé lőnek-
halál helyett halhatatlanságot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-08 13:10:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-23 13:18:33