Szükségem van rád /II.
Nincs szó, mi felér azzal,
Amit érzek irántad.
Nem tudom, hogyan mondjam,
Hogy érezd te is vágyam.
Megmutatni sem tudom,
Hogy érezd, szívem hogy dobog,
Csak újra megálmodom,
Ahogy ajkad csókolom.
Távol tőled egy reményem,
Lelked mélyén te is érzed.
Félve mondom: hiszek benne,
Nekem lettél teremtve.
Kell pusztán létezésed,
Tudom, rád van szükségem.
Várok rád, hogy eljöhess
És itt lehess mellettem.
Kezed fogni úgy vágyom,
Hallani szavad hangodon.
Szemed tengerén elveszni,
Tested, lelked átölelni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-25 19:14:55
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-25 19:14:55