Horoszkóp
Szeszélyes bak vagyok halak aszcendenssel,
nem hiszek az asztrológiában.
Ez olyan vízöntős most mégis, konstatálom reggel
kutakodva az asztronaptárban.
Tótágast áll a bögre, neveti a müzli,
nem tudsz te ezzel oly könnyen befűzni,
nem hiszek az ezotériában.
Málnaszínű szoknyában érhet csak szerencse,
ez a nap nem alkalmas mélyebb szerelemre,
lomha Uránusz a kecses Vénuszban,
nem hiszek a bolygóállásokban.
Lesújthat így rám könnyedén a végzet,
haragjában gyorsan apróra emészthet,
nem hiszek a tarot kártyában.
Veszélyes bak vagyok halak aszcendenssel,
Nem hiszek a csillogó ingában.
Gurunak becézlek, de ott állok majd egyszer
ragyogó karmám nevető markában.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-18 14:21:18
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-18 14:21:18