Ígéretek egy jobb világról
Megkezdtük életünk,e csodás világon
eleinte olyan volt minden,akár egy álom.
De ez az álom,idővel rémálom lett,
Aki ígért az semmit sem tett!
Ígértek szeretetet,és békét
hogy újra hordozzuk őseink fényét.
De ez a fény,még nem világítja meg az utat
amely egy szebb jövő felé mutat!
Ígértek csillogást,és gazdagságot,
helyette nyomorba döntik a világot!
Csak egyetlen reménye maradt a népnek,
ha őseink kitaposott útjára lépnek!
Ígérték népünk,megértését,megváltását
a kapzsiság,és nyomor,földbe tiporását!
Ez az ígéret is,az elmúlás felé haladt
a tettek mezeje ismét üres maradt!
A népnek mára csak,a remény maradt
keservesen keresi a fénybe vezető utat!
De a fény,csak távolodik és halványul
őseink kitaposott útja,lassan lezárul!
Ígéret már nem oldja fel a zárat
a nép az idők végeztéig nem várhat!
Egyszer ha egy ígéret,a tettek mezejére lép
akkor talán fellélegezhet újra a nép!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-09 09:27:44
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-09 09:27:44