Párbeszéd egyedül
-Jöjj, gyógyíts álom. -Ó, boldogtalan.
-Róla mesélj most. -Az éj parttalan.
-Hozd vissza hozzám. -Már jön, szólj, hallja.-
-Csak őt akarom. -Ő is akarja.
-Itt vagy mellettem. -Egykor itt voltam.
-Fogd meg a kezem. -Hányszor megfogtam.
-Szoríts, ne engedj… -Rég elengedtél.
-Hitet adj újra. -Adtam, rászedtél
-Hogy bízni tudjak. -Sohase bíztál.
-A szerelmünkben. - Ami volt, nincs már.
-Bennem tűz lobog. -Bennem parázs sem.
-Nem gyógyít a szó. -Se a varázsszer.
-Ne tovább, álom. -Küzdj, szólj, beszélj még.
-Lassan hajnal lesz. - Nem, nem, csak éjfél.
-Valaki itt járt. -Csak velem jártál.
-Égi zene szólt. - Hallucináltál.
(2012 01 08)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-08 11:36:38
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-20 18:56:00