Tériszony
Olykor aprócska repülőgép érkezik a semmiből,
akkora mint a körmöm,
és körberöpködi a fejem, mint valami idegesítő légy,
hogy aztán egyenest berepüljön a fülemen.
leszáll dobogó szívemre.
egy izgatott turistacsoport kiszáll a járműből,
és már kattogtatják is a fényképezőgépeiket,
mutogatva egymásnak a szívemben képződött szakadékokat.
Egy idő után a pilóta figyelmezteti őket, hogy szálljanak vissza a gépbe,
mert kiszámíthatatlanok a viharok errefelé.
A repülőgép kirepül a fülemen, és én arra gondolok,
jó lenne, ha velük tarthatnék.
De tudom, hogy ez lehetetlen.
A tériszonyom lent tart a szakadékok mélyén.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-07 16:32:51
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-07 16:32:51