megemlékezés
Esik a hó,szállnak a pelyhek,arcomon végiggördül egy fájó könnycsepp!
síratja a múltat,síratja az évet,fáj hogy többé nem látunk téged!
Szemedre a sors,örök álmot hozott,nekünk pedig csak a fájdalom jutott!
Ehagytad végleg,e gyarló világot,cserébe kaptál egy nyugodt álmot!
Sajnos nekünk csak a fájdalom jutott, mit szívünkbe a hiányod hozott!
Eljött az ünnep hiányolunk téged, ez a vers legyen ajándék néked!
A szeretet ünnepén köztünk leszel újra,boldogan emlékszünk,a veled töltött múltra!
Nyugodj tovább békességben, emléked tovább él,családod szívében!!!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-06 21:47:44
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-06 21:47:44