újrakezdés
Elindult a lány az ajtó felé
de hirtelen mintha a villám csapna belé.
Eszébe jutott mit kedvese mondott,
de ekkor szíve már üresen kongott!
Kiűzte szívéből,régi kedvesét
többé nem láthatja csillogó szemét!
De a szív küzd és szeretni akar,
a lány dermedten áll akár egy fal!
Eszébe jutnak kedvese szavai,
megnyílnak újra szívének kapui!
A szép emlékek ledöntötték a gátat,
szeméből ujra boldogság árad!
Megfordul kedvese,hívó szavára
és sírva borul remegő karjára!
Szívében a láng újra éled,
remegő hangod suttogja,boldog leszek véled!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-06 21:46:48
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-06 21:46:48