mínusz négyszázötvenkilenc egész hatvanhét század fok Fahrenheit
mínusz négyszázötvenkilenc egész hatvanhét század fok
Fahrenheit és a mosoly arcodra fagy egy pillanat
alatt,
aztán ha mégis raksz a kandallóba, csak szétfolyik
a jégkristályokká fagyott élet és megéled
tévedésed
újra mint párszor életedben megtörtént, mert
a miértekre választ nem kerestél, lehet féltél,
csak kértél,
mindig mást mint amit az élet adni akart
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-06 09:40:15
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-13 00:20:42