önzáró
életed szabad bár kötve mint egy önzáró csavar
persze a szemellenző már tényleg baszottul zavar
és hát majd letaglóz egy kiugrott luc ím mellettem szárnytörten hever
a betonon s a kihalt utcán némi gyantaszag még orrba ver
majd egy keserűn kihűlt ököl hoz vidám kékaláfutást a szem
alatt és az ablakhűtőből behúzott maradékot elém teszem
két falat az mit legyűr e vérző torok s a műbor már kint ér
kóbor állat az éjben jársz még s várod hogy a magasságos sintér
mikor suhint már megváltón s vet végre a rideg havas
világból oda ahová való vagy a forrás pokolbéli savas
közlekedőedényeibe s közben mint eszement turista félre dugsz
ezt azt a digitális dokumenteren s lám ez minden mit felhoz a reflux
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-01 18:43:39
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-02 16:19:58