in memoriam (jav.)
nincs film; csak egy fénykép, nagyon-
nagyon régi, még nem is éltél, amikor
készült, öreg hársak alatt, a képen kétoldalt,
félkörívben rokonok, barátok, szomorúan,
feketén, és margaréták mindenütt, mert a fehér
szintén beleillik a képbe, a gondolatok is
feketén fűződnek fel az érzelmi szálakra,
már nem akarsz semmilyen történetet elmondani,
meg sem próbálod, csak némán lapozgatod
a családi albumot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-31 13:33:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-31 13:33:16