A síkon üres depó.
Lángol a mező.
Az út mentén nyerítő lovak.
Kopár fák és bokrok közt
zötykölődünk.Süvít a szél.
Duzzogó vizek, hínár-fuldoklás.
Pusztíthatatlan gaz-rengeteg.
Start- Cél- Megtorpanás.
Alakzatok közt utunk rohan:
lesz-e másnap, lesz-e megérkezés.
Tűvel átszúrt táj ziháló falon.