év végi leltár
az út mentén ezerarcú illúziók szétszórva
beszűkülő sötétedő mozgásterek
hétszázharminchét olvasatlan email
egy darab meglepően hűséges exmaci
belőlem készlethiány van
már észre sem veszem magam
folyékonyan káromkodom
felkelek nem ébredek fel
alapos ellenőrzés után
egy darab középső ujj vagyok
mérhető mennyiségű harag híján
sajnos bekaphatatlan
az elidegenedési mutató szerint
százszázalékos teljesítménnyel zárok
hitelesített jelentések alapján
több másik lehetséges valószínűségben élek
itt csak nyomasztó hülyeségeket álmodok
például emigráns vagyok a partodon
mégis hajótöröttnek álcázom magam
ha megszámolnál
akkor egy darab boldog kisördög
raktárról azonnal kiszállítható
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-29 11:53:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-29 14:57:07