Mély torok
én sem vagyok jobb nálad meg senkinél
mindenki a rá kiszabott centin él
sűrű köd az élet langy sörnek habja
szétmálló felhő szürkülve takarna
mi meg korsóban lebegünk a sárga
magzatlében zöldlámpára várva
kimér a csapos pult végére lódít
egy torz arcú fazon valakit szólít
villásfarkú fecskemadár...de mégsem
legurít a torkán s még csak nem is vérzem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-28 18:35:31
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-28 18:35:31