Függelék
Nem vagyok szerves tartozék
Csak karácsonyfa függelék
Lógok az ágon fényesen
Fényesen, de nem kényesen
Mert nálam az is díjazott
Ha függelékként lóghatok
Képzelek angyalszárnyakat
Így függelék mivoltomat
Jól viselem. A bánatom
Elküldöm angyalszárnyakon
És himbálódzom fényesen
Fényesen, de nem kényesen
Mert fontos tárgy a függelék
Ha nem is szerves tartozék
Felfénylik az aranydió
Ágak között táncolni jó
Nem egyedül függeszkedem
Más is függeszkedik velem
Függeszkedünk az ágakon
Én magamat nem áltatom:
Nem vagyok szerves tartozék
Csak karácsonyfa függelék
Ágak között üvegdió
Vidám ünnepi fikció
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-20 10:03:25
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-20 10:03:25