ti nem halljátok (2)
szilánkosra törött bennem a méreg
az ellentmondások némává váltak
dércsípte daccal csillognak az élek
gúny-vigyorukban én vagyok az állat
ha kulcsra zárom is, ajtóm kitárva
melyik oldalán börtönebb a börtön?
szabadulok majd, át egy új cellába
rabláncaim fals csörgésükben őrzöm
színesre festem arcom, mosolyomat
lépteimben inkább túl-hezitálok
ámítás ez is, síró játékvonat
sötétségem ordít, ha nem halljátok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-11 22:31:39
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-11 22:31:39