veled még beszéltem
dolgokról
téged még kérdeztelek
volt hogy felnéztem rád
és tudtam
bármire felelsz
régen volt
azóta sem
azóta is válaszokat várok
meg valakire
jobbra
újra
de mindenki lejárt lemez
hiába is ez a szabadság
önmegismerés
csak ha valakivel
valakin át