Tanítónéni mondta azt,
sose hazudj, mondj igazat
s hallgass anyádra kis fiam,
ahogy nőkre a férfiak
s szánt szándékkal fel ne bosszantsd,
jónak lenni jobb, mint rossznak.
...és leíratta 100x ezt
az órán, mikor mérges lett,
tudod Anyúúú...beismerem,
mindenkivel...csak velem nem...