Utórezgés
Mivé lesz, mondd a régi barátság,
ha az ember magától menekül,
kiállásunk egymásért, -hogy lássák,-
többek vagyunk ketten, mint egyedül.
Elfojtva, felgyújtva vágyak között
utórezgés lesz vad villámlásban,
ami benned mások által tündökölt,
benned hamvad el s elhamvad másban.
Ne szégyelld, szólj bátran, míg van szavad,
lelkedből szólj, s a barátság marad.
Szárnyba szökken majd lombot-hozónak.
Varázsereje lesz minden szónak,
mindegy, ki kezdi, sosem hallgat el…
egy test, mert te vagy ő és ő a te
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-16 14:17:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-16 14:31:05