Oroszórán
Tollbamondást ír egy szürke grafitceruza.
Kisebbségi komplexusát kezelő pszihológusa
fel-alá járkál a krétaporos, recsegő katedrán.
Csasztuskákat hegyez a román faragó.
Padsorok közt padlót vikszel két ballábas tintaradír.
Házi feladatot másol az indigókék határidőnapló.
Ellenőrzőbe bújt igazgatói intő krokodilkönnyeket sír.
Merev derékkal szalutál egy könyvjelzővé degradált
műanyag vonalzó.
Oroszóráról meglógott huszonhat orkándzseki.
Táváris ucsítyelnyicá
tisztelettel jelentem, az osztály létszáma csktrbttő,
nem hiányzik senki.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-16 09:59:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-16 09:59:51