Verskötő
egy költő fejében színes szálú a gombolyag
a vége mindig kicsüng a fülén, ő pedig szép pulóvereket,
meleg sálakat köt belőle ceruzával
mennyi ruha - némelyik talán túl szűk, némelyik túl egyenetlenre sikerül,
de ahogy fogyik a gombolyag, minden ismerősének tud ajándékozni valami hordhatót
ő magának persze kényelmetlen egytől egyig,
így végül csak a költőt eszi meg a tél hidege
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-14 11:15:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-14 11:15:12