490.
Február volt , hullott a hó
Szórta ránk a mindenható
Porcukrot a sötét lébe
Édesem ! – álltam elébe
- Szeretem mind, ami te vagy
Nem hűt engem a téli fagy
Gondolatom el nem téved
Lépten-nyomon követ téged !
Augusztus volt sütött a nap
Símogattak a sugarak
Fák ága közt fényből fátyol
Emlék szitált közel , távol
Szerettem mind, ami ő volt
Tó tükrén a remegő hold
Hallom, ahogy súgja nekem
- Jön majd másik ... , csak türelem !
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Valakit szeretniKiadó: kiadásra vár
Feltöltés ideje: 2011-11-12 12:16:26
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-12 12:19:09