Ringató
bár hullana a hó, olyan rosszul esik
bogár hátán dobban, pedig azon fekszik
talpra állt már egyszer, segített egy kéz
öt lába még fél íz, a hatodik az kész
arra jár egy hangya, levéltetvet cipel
meséld el katica, te még miben hiszel
olyan vagy így fekve, mint egy fél szelence
mit tartanék benne, ez aztán szerencse
rád találtam ugye, vártad azt hogy jöjjön
erre valaki és ringasson a földön
csonkjaid lerágom, azoknak már mindegy
én leszek a mama, tetűm meg a kisded
fejedet lehajtom, olyan szép az este
míg bölcsőm ringatám, szállj csak,
***************szállj a mennybe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-06 19:53:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-06 19:53:51