Eső
Megáztunk mindannyian
Csak álltunk a gyepen
Vagy talán nem is volt igazi gyep
Csak utánzat
Amin sok lábat
Áztat
A csontig ható eső
Mi is csak utánzatok voltunk
-Mit ér valami, ami nem igazi?-
Beöltöztünk
Nevettünk
Örültünk
Vesztettünk
Sírtunk és
Nevettünk
Ahogy csak az tud
Aki mindent elveszített
Mert az eső elmosta
Hozta nagy robajjal
A jeget és elvette az eszet
Csak a szívünk maradt
Az vérvörösre festett
Meg a
Fekete gyászunk
Meghaltunk mindannyian
Reggel és este
Nem sikerült felébredni
De el lehet gondolni
Milyen fárasztó napjában kétszer
Meghalni
Elástak
Elsüllyedtünk a sárban
Ami nem volt igazi
Szeretnék egyszer
Igazán
Megváltozni
Igazinak lenni
Soha le nem utánozni
Meg nem szűnni vagy csak
Igazán
Igazán
Hinni
Hogy van miben
Több a munka
Az akarás
A soha el nem apadás
Nem mi sírtunk
Hanem az ég
De nekünk sírta el
Hogy azért köpi villámait a földbe
Hogy oldalát
Ne böködje
S így habár mi halunk bele
Legalább neki nem lóg ki
Bele
Vetettem hitem
S most még mindig azt hiszem
(
Előbb
Utóbb
Ha lesz aki
Megkezdi
A mást le nem utánozni
)
Feltámadunk mindannyian
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-29 16:40:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-29 16:40:27