Michelle
Egy kis lokálban táncoslány Michelle:
rakosgatja a lábát furcsamód.
Oly olvadó nevén a két kis "ell"...
Az esti számban kis kesztyűt visell,
körömcipőt, a karcsú combra rótt
buggyos bugyit és szambás szombrerót.
És felszökik a forgalom, a pangó,
ha jön Michelle, ha szól a tingli tangó.
Most dalra kél a lány, és bár a hang ó,
érzéki bájjal énekel Michelle:
sok éve elnyűtt stílust képvisell,
de kötőjében egyre gyűl a bankó.
Figyelte őt egy bohém alkotó,
a lányok körül lábatlankodó,
ki rejtett vágyát lopva, rafináltan
oldotta fel a könnyed grafikákban.
Monoton kissé néhány alkotás:
hat táncos lányka, fél tucat tojás,
mint kottafejek hasonlítanak.
Hajlong a hat kis habkönnyű alak,
talán a művészt ihletik az ikrek:
pár rajza Túloz, a többi meg Lotrec.
A tűnt időkre emlékezni jó,
akárhány év is múlt azóta ell.
Egy karcos képen megmaradt Michelle,
s egy intim presszó mint impresszió.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-24 09:35:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-24 09:35:56