Giccs
Kis csengettyük csilingelnek
Amikor épp hozzám beszél
Hullámain kicsit lengek
Arcom hűsíti szembe szél
Haja bomlik, lágyan lebeg
Ajka akár érett eper
Szeme kékjében megfürdök
Vad szenvedély földre teper
Oly gyönyörű minden benne
Bármi Vénusz girhes caffka
A lelkem csak egyre tágul
Kitölti lényem alakja
Kimondhatom most már nyíltan
Szerelem ez akkor, ha van
Ennyi geiltől, bár én írtam
Szép lassan elhányom magam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Álmok ajándékbaKiadó: kiadásra vár
Feltöltés ideje: 2011-10-22 06:26:58
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-22 06:26:58