De jó, ha mindig hasadra süt a Nap! (jav.)
Anya mindig délig alszik.
Apa is mindig délig alszik.
Miért kell nekem minden
reggel hatkor kelnem?
Mintha az iskola
nem várna meg -
Magyar, matek s a többiek
bla, bla, bla.
Látom anyáék sem
beszélgetnek - egymással
csak nekem mondják:
mindig kövessem a szülői példát.
Én ezért mindent
meg is teszek,
alig várom már, hogy
felnőtt legyek
s a postás bácsinak
Heinekkent töltsek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-22 00:34:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-22 00:34:17