nem könnyű
magba válni
héjastul
megbarnulni
ágra akasztva lógni
kosárban megpihenni
nehéz a pokol
tüzében
lekvárrá olvadni
megmaradni
s pálinkás jó reggelt
kívánni a gazdának
nem tudom
milyen ,ha déligyümölcsként
facsarnak
én mégis rám -
szavazok
ha marad választás
barack maradok