tréfatális meg nem is
nem jut eszembe semmi evidens.
mintha néznék valami holdbéli tájat.
itt valóban a semmi neszez (szöszöl)
fülembe cinikusan szeparált más világot.
le- vagy fölnézni sem lehet.
se tovább, előre, vagy hátra.
megköt a horizontálisan fixált gravitáció.
el is fárad a szemem rend szerint este 7-re.
aztán az agyban álomba ringatnám
magyarosan mondva blú depressönöm
de minden alvás elcsúszik, mint taknyon,
fájó fogamra csattanó tüsszentésemen.
ki emleget, vajon ki átkoz napra-nap?
az, aki nincs lenne, a sors, vagy a stiller az?
tök mindegy, bennem holdbéli táj szöszöl (neszez)
cinikusan evidens vertikális másvilágot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-05 17:18:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-05 17:18:10