A Napról
Az őszi Nap fénye táncol a tájon,
füvön, a fákon, a rengeteg ágon.
A Nap melege már elfogy estére.
Így hát belebukik a hűvös éjbe.
De reggel még frissen ébred.
Nyoma sincsen már a tespedtségnek!
Ám ereje már hamar elfogy.
Ez vezet a hosszabb alvásához.
Ereje csak egyre fogy.
Jönnek a szép téli napok.
A tél után itt a tavasz!
Szívünknek ez erős vigasz!
A tavaszt követi a nyár,
mely ismét sok élménnyel jár
és újból itt lesz az ősz,
a mindég gyönyörű ősz.
Halász István
Rózsavölgy, 2011. szeptember 25.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-26 10:30:55
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-26 10:30:55