Élénk tűzfolyam terül szét az alkonyi égen,
amely visszatükröződik a tó tükrében!
Ebbe az élénkvörös hangulatos esti képbe,
nyúlik be a túlsó parti hegyek sötét tömbje.
Mindezeket nézegetve
gyönyörködöm a képben.
A táj belemerül az éjbe,
az éj sötétjébe.