Haydn: D-dúr vonósnégyese a tv-ben
Valósággal árad a zene!
A gyönyörűség van benne
utat találva a szívembe,
beáradva a lelkembe!
Az eszköz tulajdonképpen mindegy, hiszen maga a zene a lényeg!
Lehet rádió, CD, tv, hangverseny stb. a zenének szépítő léte
kell, hogy hatni tudjon a rá őszintén vágyó, szomjazó lelkünkre!
Hagyjuk, hogy elérhesse bölcs célját, hasson szépítően életünkre!
Halász István
Balatonfenyves, 2011. augusztus 31.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-24 07:22:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-24 07:22:00