Luciano Pavarotti énekelt a tv-ben
Az ebből a torokból árad a dal!
Hatalmas sodró diadallal
zúgó, áradó, csodálatos hangorkánnal
tölt fel minket a szépség varázsával!
Sodró lendülettel szól ez az égi csoda
magával ragad, elvisz egy tündéri tájékra,
a dalok, a művészet csodás világába
és onnan bocsájt le ebbe a földi világba!
Ezek a dalok építenek, szépítenek, gazdaggá tesznek!
Szorgos művelői, nemesítői az emberi lelkeknek!
Rendkívül sokat ad magából az az ember az emberiségnek,
akinek szívéből, lelkéből íly bőven árad a szép ének!
Vége, hossza nincs a dalnak!
lelkünkben élve ki nem halnak!
Embertől embernek átadva
vezetnek a Szépség Világába!
Halász István
Balatonfenyves, 2011. 09. 01.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-24 07:16:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-24 07:16:33