(szövet)
legyenek ezek apró betűk.
kicsire fagyott mondatok.
amiben van amíg lehet.
nincsenek benne almafák.
legyen kirajzolt festett üveg
a magára néző ablakon.
ahol a kert az égig ér
ahogy a füst és hasonlatok.
szanaszét bámul olvassa mind
a bölcsességet csupaszon.
zsugorodik és egyre nő
valamerre még gravitál.
ahol az írás egy kép keze.
a központ hiánya egy sarok.
amíg egy világtól a világ.
a testig érve nyomot hagy ott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-21 16:49:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-21 16:49:22