Ügyek
A rációnál erősebb az ügy
És nincs átjárás az ügyek között
Ha lenne is, van rá jó ürügy
Hogy ne legyen a másikhoz közöd
Mindig kéznél a felfújt sérelem
Úgy lebeg köztünk a luftballon
Mint gyerek lelkében a félelem
Mint szellem a szeánsz-asztalon
Bántani, bántódni egyre megy
Végül minden saját fejünkre hull
Az óvatos is könnyen lépre megy
Könnyen felejt, nehezen tanul
Az eredmény borítékolható
Mégis maradsz, aki. Át már nem szabható
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-14 13:09:29
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-14 14:25:46