és visszaül
ülsz mozdulatlanul és meglepetten,
mint aki rádöbbent egy elkövetett
hibára. a kezedben tartott tárgy
csúszni kezd, elbizonytalanít.
ülsz tovább, azt hiszed, bejött valaki,
esetleg valami, ami kicsi és szuszog.
a feje búbját látod. érzed, kellemetlenül
sokat tud magánéletedről.
már tökéletesen elhiszed, hogy benn
van. megpróbálsz úgy viselkedni,
hogy a legkevesebb támadási pontot
add a betolakodónak. félsz.
természetesen nem támad senki,
magad vagy egész nap. lecsúsztál
a székről. a kezedben tartott tárgy
nincs. nem is volt. félsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-29 00:58:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-29 11:07:53