lojalitás
egy kicsit minden le van szarva.
nem mondom, hogy vastag, nehéz,
összeálló rétegben, de tény, hogy
egy kicsit minden le van szarva.
most természetesen általánosítok,
amit nem szabad, mert nem tudok
eleget hozzá, sőt, ki tudna eleget,
most természetesen általánosítok.
csúnyán és nyersen beszélni bűn,
még ha be is ismerem, hogy bűn,
mutogatok, hajladozok, társalgok,
csúnyán és nyersen beszélni bűn.
akarattal eltévedni igazán borzasztó.
ez alatt azt értem, hogy tudatosan
sikátorba sétálni, miközben tudjuk,
akarattal eltévedni igazán borzasztó.
társadalmi célú hirdetést hallottak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-25 15:48:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-25 15:49:21