Mit kezdhetnék
egy kavics-piramissal
apró temples-modell
isten nélkül üresen
kinyitom a teraszajtót
és a huzat szétrombolja
a furcsa építményt
eltört kaleidoszkóp
színes tükrök
apró kagylók
felcímkézett
kék üvegdarabok
poszeidón törékeny játékai
gyűjtöm
az üresség váza már felépült