ÁLOMKÉPEK KÖZÖTT JÁRVA
Álomképek között járva
utazom egyedül
emlékeim, vágyaim netovábbján,
szellő borzolta képzelet szárnyán.
Csodálatos érzés
földöntúli boldogság átölelve
erős karjaidba zárva
a beteljesült mámor
izgató világában
repülni, repülni.
Szelek szárnyán új világok
új eszmék korszakában
törni előre Ember nem járta
rögös, nehéz utakon.
Meghódítani Földet, Naprendszert
távoli ismeretlen világban kalandozni,
hirdetni a század Emberének
magasztos diadalát.
Bakonyszentkirály, 1972. 08. 23.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.