Minden-ható
A megaláztatás neki már kevés,
azért feszeng csak, hogy megtépd ruhád.
Tiszta szó helyett csavaros cselvetés
maszatba hullt kánonja borul rád.
Átfesti arctalanul eldeformált
hittételeit a bűnös lélek.
Sunyin föléd emeli korcs utódját
a piedesztálra példaképnek.
Nem lóghatsz ki, ha körön belül vagy.
Lehetsz lángész, akár holdat ugató
különc, egyensúly nélküli őrült agy
kémiailag, ahogy definiál
tetszése szerint, míg sután fabrikál
játszószert belőled a Minden-ható.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-06 11:19:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-06 11:19:30