Sors-vezérlés
A múltnak söpredékében élünk,
Ami elől nem menekülhetünk.
Mosolygunk akkor is ha nagyon fáj,
Ha megbénít minket a távolság.
Üresen csengő felszínes szavak,
Az egész csak értelmetlen maszlag,
Aki fontos s számít velünk hallgat,
Együtt temetjük velük a múltat.
Lehet irányítani a sorsot?
Ha nem a babérjainkon ülünk.
Erről írnak a népszerű könyvek,
Én ebben valamennyire hiszek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-30 12:50:44
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-30 12:50:44