Rémkoppantók
Arcokba tokosodott titkok.
A villamoson ülök.
Úgy érzem, mögöttem áll Hitchcock.
A skizofrén hölgy az üvegbe bámul.
Leszállsz? Kérdezi a tükörképtől.
Majd feláll, és a gomb után nyúl.
Hannibal Lecter, szemben.
Másvilágot lélegez.
Remegve figyeli csendem.
A fiú az éjszakai buszon.
Beverték a fejét.
Átesett éjfélkor a himnuszon.
Az Örs vezér téri sátánnő.
Járókelőket köpköd.
Otthont utakból sántán sző.
Egy faágra akadt flanel ing.
Punkok hugyoznak alatta.
A troli sofőrje Stephen King.
Ellenőr szív bele nyakamba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-27 11:49:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-27 11:49:09